•  
  •  

Aktuality

Oprava - obnova zasadacej miestnosti

      Obecnému úradu sa toho roku sa podarilo získať dotáciu na obnovu zasadacej miestnosti obecného úradu. Poslanci PSK nám odsúhlasili  dotáciu vo výške 3.000,- €. Každému je jasné, že táto suma nepostačuje na obnovu celej miestnosti a Obecný úrad bude financovať zvyšné práce a materiál z rozpočtu obce. V zasadačke budú nové sadrokartónové steny a strop, nová elektoroinštalácia, vinylová podlaha, zasúvacie dvere smerom do sály a zvyšné 3 plastové dvere. Nový SALÓNIK bude reprezentačnou miestnosťou, Obecného úradu, ktorý bude slúžiť k verejným zasadnutiam OZ, voľbám, ale hlavne občanom na menšie rodinné oslavy.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MUNIPOLIS - aplikácia do mobilu pre info do mobilu

Vážení občania, 

v rámci modernizácie komunikácie s vami sme zaviedli systém pre tzv. SMART komunikáciu - Mobilní rozhlas - Munipolis. Vďaka tomuto systému vám budú tie najdôležitejšie informácie z našej samosprávy doručené priamo do vášho telefónu a nič vám tak neunikne, nech ste kdekoľvek.

Čo vám prinesie registrácia do Mobilného Rozhlasu?

  • počúvanie bežných hlásení rozhlasu priamo z mobilu
  • novinky z úradu priamo do telefónu
  • upozornenie na krízové situácie - výpadky energií, blížiaca sa víchrica, dopravné uzávierky, atď.
  • pozvánky na športové a kultúrne akcie
  • pozvánky na brigády dobrovoľníkov, ktorí radi v obci pomáhajú
  • účasť vo verejných anketách

Pri registrácii si môžete nastaviť presne typ informácií, ktoré vás zaujímajú a tiež ulicu či ulice, kde bývate, kde býva vaša rodičia alebo máte sídlo spoločnosti. Dozviete sa tak napríklad včas o výpadkoch energiou, blokovom čistenie, poplatkoch, haváriu vody či kultúrnych udalostiach.

Zaregistrujte se tu:  https://dubrava.munipolis.sk/registracia a nezmeškáte dôležité informácie, ktoré vám zjednodušia život.

Služba je zadarmo!

Registrovať sa môžete tiež priamo na našom úrade - radi vám pomôžeme.

Stiahnite si tiež aplikáciu našej samosprávy

Súčasťou systému je aj rovnomenná aplikácia "Mobilné Rozhlas". S aplikáciou budete mať všetky informácie a kontakty kedykoľvek pri ruke. Vďaka užitočným funkciám ako je nahlasovanie podnetov, zvieracie detektív alebo pátranie po nezvestných osobách, môžete pomôcť svojmu okoliu a v prípade núdze aplikácia môže pomôcť aj vám.

Stiahnuť pre Android

Stiahnuť pre iOS

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Informácia Východoslovenskej distribučnej Košice
Dávame do pozornosti prevádzku novej stránky:
www.vypadokelektriny.sk
Na nej si viete na prehľadnej mapke skontrolovať, či už vedia o poruche, alebo či nejde o plánované prerušenie distribúcie elektriny.
Na tej istej stránke im viete nahlásiť aj novú poruchu.

Úradné hodiny

Pondelok: 07:00 -12:00   12:30 - 15:00
Utorok: Nestránkový deň
Streda: 07:00 - 12:00   12:30 - 16:00
Štvrtok: Nestránkový deň
Piatok: 07:00 - 12:00   12:30 - 14:00

Pracovníci:

Starosta obce:                               

Ondrej Hovančík

Administratíva:                               

Ing. Janka Dzuríková  

Renáta Biroščáková

Fotogaléria

Kalendár